Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20407
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัจฉราพร อภิวงศ์งามen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:41Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:41Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664.0284 อ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466011en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20407-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ไม้ดอกen_US
dc.subjectดอกไม้ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectดอกไม้แห้งen_US
dc.subjectกุหลาบen_US
dc.subjectลาเวนเดอร์en_US
dc.titleการศึกษาเปรียบเทียบการอบแห้งใบโรสแมรี่ ดอกลาเวนเดอร์ และกลีบดอกกุหลาบด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์ เครื่องอบแห้งลมร้อนแบบถาดและเครื่องอบแห้งไมโครเวฟสุญญากาศ = Comparative study of drying of rosemary leaves, lavender flowers and rose petals with solar, hot air tray and vacuum microwave dryers / อัจฉราพร อภิวงศ์งามen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0552aa_tpg.pdf954.17 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_abs.pdf512.33 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_con.pdf487.89 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_ch1.pdf530.17 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_ch2.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0552aa_ch3.pdf624.3 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_ch4.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
food0552aa_ch5.pdf520.71 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_bib.pdf490.12 kBAdobe PDFView/Open
food0552aa_app.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.