Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses : [232]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 232
next >
Issue Date
Title
Author(s)
6-Aug-2567
ความรู้และการปฏิบัติในการผลิตกาแฟของเกษตรกรในพื้นที่ราบสูงโบลาเวน อำเภอปากช่อง จังหวัดจำปาสัก สาธารณรัฐประชาธิปไตยประชาชนลาว
Suraphol Sreshthaputra
;
Sangtiwa Suriyong
;
Visoda Souvannasanh
;
Nathitakarn Phayakka
Jul-2024
The potential of strawberry extract and nisin for shelf-life extension of pasteurised milk at 4 and 10°C
Tri Indrarini Wirjantoro
;
Nadya Ramadhani Susilo
Jun-2024
สภาวะที่เหมาะสมของกระบวนการความดันสูงในการยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องดื่มมอลต์จากข้าวบาร์เลย์สายพันธุ์สะเมิงเสริมพรีไบโอติก
วรรณพร คลังเพชร อุเอโนะ
;
จิตรลดา ณ ลำพูน
Feb-2024
Extraction and emulsification improvement of rice bran lecithin and its application in mayonnaise
Wirjantoro, Tri Indrarini
;
Raharjo, The Ricky
Dec-2023
การสกัดซาโพนินจากเปลือกไม้สมุนไพรนมนาง (Pouteria cambodiana) และฤทธิ์ในการยับยั้งกิจกรรมของเอนไซม์ไลเปสและกลูโคซิเดส
จุฬาลักษณ์ เขมาชีวะกุล
;
กวิสรา แสนเหนือ
10-Jul-2023
Estimation of Choline intake in Chiang Mai University students and staff
Siraphat Taesuwan
;
Phachara Jindasereekul
Jun-2020
Growth and development, and genetic variation of Tin Hung Doi (Daiswa polyphylla (Smith) Raf.)
Chantalak Tiyayon
;
Soraya Ruamrungsri
;
Weenun Bundithya
;
Absorn Wittayapraparat
Aug-2023
Screening of bacteriocin producing Bacillus spp. isolated from Miang for application as probiotic in nile tilapia culture
Chartchai Khanongnuch
;
Anyairo, Chioma Stella
Oct-2023
Cricket protein-saccharide conjugate as a novel functional ingredient and application in cheese
Yuthana Phimolsiripol
;
Auengploy Chailangka
16-Jun-2023
Technical efficiency evaluation of maize production in Ghana using three-stage data envelopment analysis
Anupong Wongchai
;
Kannika Saeliw
;
Alorzude, Emmanuel
17-Jun-2566
การยับยั้งเอนไซม์โพลิฟีนอลออกซิเดสในระบบจำลอง และการรักษาสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในน้ำบัวบกด้วยเทคโนโลยีพลาสมา
พิไลรัก อินธิปัญญา
;
นันท์นภัส บำรุงพนิชถาวร
Sep-2023
เอนแคปซูเลชันของ Bifidobacterium breve เพื่อส่งเสริมการรอดชีวิตของจุลินทรีย์ในโยเกิร์ตถั่วแระญี่ปุ่น
จุฬาลักษณ์ เขมาชีวะกุล
;
กนกอร นาคหลง
Jun-2566
ผลของการเคลือบกล้วยด้วยไคโตซานผสมวานิลลินและน้ำมันอบเชยต่อการยับยั้งเชื้อ Colletotrichum spp. และ Fusarium spp. และการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกล้วย
เจิมขวัญ สังข์สุวรรณ
;
นภัสนันท์ ไชยเลิศ
Jun-2023
การผลิตและสมบัติของส่วนผสมเชิงหน้าที่จากโปรตีนไข่น้ำ (Wolffia Globosa) โดยวิธีการดัดแปรด้วยเอนไซม์
สุพัฒน์ พงษ์ไทย
;
วรินทร์ ศิริวัฒน์
Apr-2023
Isolation and Identification of Antioxidant Peptide Derived from Cricket (Gryllus bimaculatus) Protein
Suphat Phongthai
;
Olumide Oluwatoyosi Fashakin
Jun-2023
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ข้าวหุงสุกเร็ว โดยใช้เทคนิคสนามไฟฟ้าพัลส์
สุพัฒน์ พงษ์ไทย
;
สบัน ทองคง
May-2022
การแยกสารออกฤทธิ์ชีวภาพจากของแข็งที่หนอนไหม (Bombyx mori L.) ขับออกสําหรับผลิตเป็นผง
สมชาย จอมดวง
;
ปราชญ์ณิชา สุภานนท์
Oct-2022
Production and properties of fractionated products of red palm oil and applications as functional ingredients in pad Thai sauce, chocolate, and Nile tilapia fish (Oreochromis Niloticus) feed
Patcharin Raviyan
;
Jeerapong Rakprasoot
May-2022
การพัฒนากระบวนการผลิตผงผลหม่อนที่มีเรสเวอราทรอลสูง
สมชาย จอมดวง
;
ชนิกานต์ ไชยเทพ
Apr-2023
การใช้พลาสมาเย็นในการปรับปรุงพื้นผิวฟิล์มบรรจุภัณฑ์ที่มีน้ำมันหอมระเหยจากมะแขว่นเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกหมู
ยุทธนา พิมิลศิริผล
;
สุดารัตน์ นาดอน
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 232
next >
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
1
ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง -- การผลิต
1
ลิ้นจี่ -- พันธุ์กวางเจา
1
ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย
1
ลิ้นจี่ -- สี
1
ลูกกวาด
1
ลูกกวาดสมุนไพรชนิดแข็ง
1
ลูกชิ้นหมู -- การผลิต
1
วัตถุเจือปนในอาหาร
1
วิตามินอี
1
วิทยาศาสตร์การอาหาร
.
< previous
next >
Date issued
170
2500 - 2567
61
2004 - 2099