Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพูลเศรษฐ์ พรโสภณen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:01Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:01Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 641.21 พ417กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501487en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20443-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์en_US
dc.subjectกลิ่นen_US
dc.subjectส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้งen_US
dc.titleการปรับปรุงกลิ่นของสุรากลั่นจากสายน้ำผึ้ง = Aroma improvement of distillated spirit from tangerine cv. sai-nampeung / พูลเศรษฐ์ พรโสภณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353pp_tpg.pdf633.71 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_abs.pdf504.85 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_con.pdf541.19 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch1.pdf497.24 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch2.pdf942.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch3.pdf548.26 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch4.pdf678.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch5.pdf492.99 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_bib.pdf584.55 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_app.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.