Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภนันท์ ชุ่มใจen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:46:29Z-
dc.date.available2014-09-17T07:46:29Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 338.51 ศ465นen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328515en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8027-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectบริษัทไทยคอสมอสฟู้ดส์en_US
dc.subjectต้นทุนการผลิตen_US
dc.subjectการควบคุมต้นทุนการผลิตen_US
dc.subjectบริษัท -- เชียงรายen_US
dc.titleแนวทางในการลดต้นทุนโดยใช้ระบบต้นทุนกิจกรรม : กรณีศึกษา บริษัท ไทยคอสมอสฟู้ดส์ จำกัด จังหวัดเชียงราย = Guideline for cost reduction by using activity based costing system : case study of Thai cosmos foods company limited Chiang Rai Province / ศุภนันท์ ชุ่มใจen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
acc0946sc_tpg.pdf309.08 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_abs.pdf236.05 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_con.pdf202.73 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_ch1.pdf265.48 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_ch2.pdf815.74 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_ch3.pdf511.75 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_ch4.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_ch5.pdf284.26 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_bib.pdf158.35 kBAdobe PDFView/Open
acc0946sc_app.pdf580.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.