Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลลิตา โรจนานุยุตต์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:28Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:28Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.06 ล173ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424929en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7899-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectแคโรทีน -- การสังเคราะห์en_US
dc.subjectผักen_US
dc.titleปริมาณเบต้าแคโรทีนและคุณสมบัติทางประสาทสัมผัสของผักสดและผักที่ทำให้สุก = Beta carotene contents and sensory qualities of fresh and cooked vegetables / ลลิตา โรจนานุยุตต์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450lr_tpg.pdf203.78 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_abs.pdf190.43 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_con.pdf228.1 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch1.pdf230.34 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch2.pdf975.28 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch3.pdf262.29 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch4.pdf774 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch5.pdf193.33 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_bib.pdf302.89 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_app.pdf982.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.