Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุพรรณ ปัญญาเทพen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:11Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:11Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 จ274กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373580en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7860-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectลำไย -- ลำพูนen_US
dc.titleการสำรวจการแปรรูปและวิเคราะห์คุณภาพของผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือกในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of drying processes and quality assessment of dried whole longan fruit in Chiang Mai and Lamphun provinces / จารุพรรณ ปัญญาเทพen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548jp_tpg.pdf206.06 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_abs.pdf216.97 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_con.pdf212.92 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_ch1.pdf134.52 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_ch2.pdf209.84 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_ch3.pdf266.38 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_ch4.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
food0548jp_ch5.pdf108.64 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_bib.pdf133.69 kBAdobe PDFView/Open
food0548jp_app.pdf357.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.