AGRO: Theses : [232] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 232
Issue DateTitleAuthor(s)
2550ผลของเอนไซม์ชนิดน้ำตาลและชนิดเครื่องกลั่นต่อคุณภาพของสุรากลั่นจากส้มสายน้าผึ้ง = Effect of enzymes, sugar types and disillator types on qualities of spirit produced from tangerine cv.sai-nampeung / ศราวุธ คำภิระปาวงศ์ศราวุธ คำภิระปาวงศ์
2007Survival of lactobacillus acidophilus in bean milk and in simulated high-acid gastric and bile-salt conditions = การมีชีวิตรอดของเชื้อแลคโตบาซิลลัส อะซิโดฟิลัสในนมถั่วและภายใต้สภาวะความเป็นกรดและเกลือน้ำดีในระบบทางเดินอาหาร / Chiraphorn SankonkitChiraphorn Sankonkit
2007Effects of high pressure on physicochemical properties of ostrich-meat you (Thai sausage) blended with non-meat proteins = ผลของความดันสูงต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของเนื้อนกกระจอกเทศยอผสมโปรตีนที่ไม่ใช่เนื้อสัตว์ / Thawatchai SupavititpatanaThawatchai Supavititpatana
2007Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak = ผลของสายพันธุ์เชื้อโมแนสคัสและสารอาหารต่อการผลิตอังคักลูกเดือย / Patcharee PattanagulPatcharee Pattanagul
2007Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt = ผลของ streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus และส่วนผสมของโยเกิร์ตต่อสมบัติของโยเกิร์ตน้ำนมข้าวโพด / Piyawan SupavititpatanaPiyawan Supavititpatana
2550การผลิตแซนแทนกัมโดยเชื้อ Xanthomonas campestris TISTr 840 จากน้ำเวย์ = Production of xanthan gum by xanthomonas campestris TISTR 840 from Whey / ณรงค์ ด่านวิเศษกาญจนณรงค์ ด่านวิเศษกาญจน
2550การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลาหมักโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นผสม = Development of fermented fish sausage using starter cultures tecnnology / ศิริลดา ศรีกอกศิริลดา ศรีกอก
2006Processing of green soya bean (glycine max L. Merr.) Yoghurt ice cream = กระบวนการผลิตไอสครีมโยเกิร์ตจากถั่วแระญี่ปุ่น / Paveena KaewyongpangPaveena Kaewyongpang
2005A Production of corn milk powder by foam-mat drying = การผลิตน้ำนมข้าวโพดผงโดยวิธีการอบแห้งแบบโฟม-แมท / Duthathai FujaroenDuthathai Fujaroen
2006Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing = คุณลักษณะของเม็ดสี องค์ประกอบของกลิ่นและโครงสร้างเซลล์ลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูง / Chaveewon PhunchaisriChaveewon Phunchaisri
2549การเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในผลิตภัณฑ์จากโยเกิร์ตข้าวกล้องและสภาวะเลียนแบบระบบย่อยอาหาร = Survival of bifidobacterium longum in fermented brown rice products and simulated gastrointestinal conditions / เกศินี อุปลศิลป์เกศินี อุปลศิลป์
2549การผลิตเส้นใยอาหารผงจากกากส้มเขียวหวาน = Production of dietary fiber powder from orange (Citrus reticulata Blanco) pomace / ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
2549การพัฒนาผลิตภัณฑ์มั่มโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น = Development of mum (Northeastern Style Sausage) using starter cultures technology / อรรถพล สุจริตรักษ์อรรถพล สุจริตรักษ์
2549การใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูลหทัยรัตน์ ปันคำมูล
2549ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่องสุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
2549ผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดีอัจฉรา เทียมภักดี
2549การพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์ปวีณา เพี้ยงจันทร์
2005Effect of edible bilayer films from sodium caseinate and fat on survival of immobilized bifidobacterium in tapioca starch beads = ผลของฟิมล์มเคลือบบริโภคได้ชนิดสองชั้นจากโซเดียมเคซีเนตและไขมันต่อการรอดชีวิตของ Bifidobacterium ตรึงรูปในเม็ดแป้งมันสำปะหลัง / Panida RattanapitikornPanida Rattanapitikorn
2548ผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหงชุลีพร คำแหง
2548สารสกัดจากโรสแมรี่ เสจ และทาย์ม เพื่อยับยั้งการหืน = Extracted compounds from Rosemary Sage and Thyme for inhibition of rancidity / พรทวี ธนสัมบัณณ์พรทวี ธนสัมบัณณ์
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 232