Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20343
Title: ผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหง
Authors: ชุลีพร คำแหง
Authors: ชุลีพร คำแหง
Keywords: สุรา -- การกลั่น;เอนไซม์;ข้าวเหนียว;ยีสต์
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 663.49 ช273ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370127
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20343
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148ck_tpg.pdf312.25 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_abs.pdf211.9 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_con.pdf242.73 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch1.pdf138.29 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch2.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch3.pdf198.49 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch4.pdf272.93 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch5.pdf117.67 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_bib.pdf184.35 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_app.pdf4.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.