Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุลีพร คำแหงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:04Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:04Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 663.49 ช273ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370127en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20343-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectสุรา -- การกลั่นen_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectข้าวเหนียวen_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.titleผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148ck_tpg.pdf312.25 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_abs.pdf211.9 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_con.pdf242.73 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch1.pdf138.29 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch2.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch3.pdf198.49 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch4.pdf272.93 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_ch5.pdf117.67 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_bib.pdf184.35 kBAdobe PDFView/Open
food1148ck_app.pdf4.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.