Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Development of flow injection amperometric method using triiodide ion as reagent for estimation of antioxidant activity = การพัฒนาวิธีโฟลอินเจกชันแอมแปโรเมตรีที่ใช้ไอออนไตรไอโอไดด์เป็นรีเอเจนต์สำหรับการประมาณฤทธ์ิต้านอนุมูลอิสระ / Puttaporn KlayprasertPuttaporn Klayprasert
2010Antioxidant Activities of Cleistocalyx nervosum var. paniala Extract and Its Effect on Chemicals Induced Multi-step Hepatocarcinogenesis in Rats = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดมะเกี๋ยง และผลต่อการเกิดมะเร็งตับหลายขั้นตอนที่เหนี่ยวนำด้วยสารเคมีในหนูขาว / Sirinya TayaSirinya Taya
2009Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana NakornriabMuntana Nakornriab
2009Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati TanrueanKeerati Tanruean
2010Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha PinkaewDecha Pinkaew
2007Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop BoonputhPhanlop Boonputh
2006Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan LeelarungrayubNuttakaan Leelarungrayub
2009Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha WongfhunPronprapha Wongfhun
2006Bioactive compounds from family guttiferae and schisandraceae plants = สารประกอบออกฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชวงค์ Guttiferae และ Schisandraceae / Rujida WilairatRujida Wilairat
2004Effect of Gamma Oryzanol in purple glutinous rice bran on immune response in male mice (Mus musculus) = ผลของแกมมา-โอไรซานอลในรำข้าวเหนียวดำต่อการตอบสนองของภูมิคุ้มกันในหนูเม้าส์เพศผู้ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum