Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 15 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Development of flow injection amperometric method using triiodide ion as reagent for estimation of antioxidant activity = การพัฒนาวิธีโฟลอินเจกชันแอมแปโรเมตรีที่ใช้ไอออนไตรไอโอไดด์เป็นรีเอเจนต์สำหรับการประมาณฤทธ์ิต้านอนุมูลอิสระ / Puttaporn Klayprasert
Puttaporn Klayprasert
2010
Antioxidant Activities of Cleistocalyx nervosum var. paniala Extract and Its Effect on Chemicals Induced Multi-step Hepatocarcinogenesis in Rats = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดมะเกี๋ยง และผลต่อการเกิดมะเร็งตับหลายขั้นตอนที่เหนี่ยวนำด้วยสารเคมีในหนูขาว / Sirinya Taya
Sirinya Taya
2009
Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana Nakornriab
Muntana Nakornriab
2009
Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati Tanruean
Keerati Tanruean
2010
Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha Pinkaew
Decha Pinkaew
2007
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop Boonputh
Phanlop Boonputh
2006
Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan Leelarungrayub
Nuttakaan Leelarungrayub
2009
Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha Wongfhun
Pronprapha Wongfhun
2006
Bioactive compounds from family guttiferae and schisandraceae plants = สารประกอบออกฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชวงค์ Guttiferae และ Schisandraceae / Rujida Wilairat
Rujida Wilairat
2004
Effect of Gamma Oryzanol in purple glutinous rice bran on immune response in male mice (Mus musculus) = ผลของแกมมา-โอไรซานอลในรำข้าวเหนียวดำต่อการตอบสนองของภูมิคุ้มกันในหนูเม้าส์เพศผู้ / Tawatchai Teltathum
Tawatchai Teltathum
Discover
Author
1
Decha Pinkaew
1
Fapailin Chaiwon
1
Kamonrat Ruanma
1
Keerati Tanruean
1
Muntana Nakornriab
1
Nuttakaan Leelarungrayub
1
Phanlop Boonputh
1
Pronprapha Wongfhun
1
Puttaporn Klayprasert
1
Raenu Yucharoen
.
next >
Subject
1
Anti-Inflammatory
1
Antibacterial agents
1
Cancer
1
Carotenoids
1
Chinese Kale -- Growth
1
Cleistocalyx nervosum paniala
1
Cream
1
Disserations, academic -- Biochem...
1
Essences and essential oils
1
Food -- Analysis
.
next >
Date issued
2
2012
2
2011
3
2010
3
2009
1
2008
1
2007
2
2006
1
2004