Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34602
Title: Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana Nakornriab
Authors: Muntana Nakornriab
Authors: Muntana Nakornriab
Keywords: Food -- Analysis;Rice -- Analysis;Antioxidants;Carotenoids;Vitamin E
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 641.3318 M971A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466127
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34602
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.