Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMuntana Nakornriaben_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:50Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:50Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 641.3318 M971Aen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466127en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34602-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectFood -- Analysisen_US
dc.subjectRice -- Analysisen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectCarotenoidsen_US
dc.subjectVitamin Een_US
dc.titleAntioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana Nakornriaben_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.