Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรนภา โทตรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:38Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:38Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 633.84 พ175ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502974en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28511-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectพริก -- โรคและศัตรูพืชen_US
dc.subjectโรคพืช -- การควบคุมโดยชีววิทยาen_US
dc.titleผลของน้ำกรองเลี้ยงเชื้อแอคติโนมัยซีทที่ผลิตเอนไซม์ไคติเนสต่อเชื้อรา Colletotrichum spp. สาเหตุโรคแอนแทรคโนสในพริก = The Effect of Chitinase producing Actinomycete culture filtrate on Colletotrichum spp. causing chilli anthracnose / พรนภา โทตรีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post20354pt_tpg.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_abs.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_con.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch1.pdf637.27 kBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch2.pdf6.56 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch3.pdf4.2 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch4.pdf12.28 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch5.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_ch6.pdf644.29 kBAdobe PDFView/Open
post20354pt_bib.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open
post20354pt_app.pdf9.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.