Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโยษิตา โตเสาวลักษณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:36Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:36Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.381 ย883กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459679en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20397-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ผึ้งen_US
dc.subjectน้ำผึ้ง -- การอบแห้งen_US
dc.titleการห่อหุ้มร่วมของสารสีธรรมชาติกับผลึกน้ำผึ้งด้วยวิธีการอบแห้ง = Co-encapsulation of natural colour and honey crystals by drying methods / โยษิตา โตเสาวลักษณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0552yt_tpg.pdf562.46 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_abs.pdf483.5 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_con.pdf512.08 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_ch1.pdf493.33 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_ch2.pdf981.52 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_ch3.pdf501.17 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_ch4.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0552yt_ch5.pdf514.53 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_bib.pdf517.35 kBAdobe PDFView/Open
food0552yt_app.pdf879.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.