Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรรถพล สุจริตรักษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:07Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:07Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.9028 อ177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386795en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20349-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectมั่มen_US
dc.subjectไส้กรอกen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคตะวันออกเฉียงเหนือ)en_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์มั่มโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น = Development of mum (Northeastern Style Sausage) using starter cultures technology / อรรถพล สุจริตรักษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549as_tpg.pdf318.15 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_abs.pdf210.25 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_con.pdf251.06 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch1.pdf123.23 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch2.pdf247.84 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch3.pdf219.26 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch4.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch5.pdf128.68 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_bib.pdf163.38 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_app.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.