Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปวีณา เพี้ยงจันทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:05Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:05Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.5 ป173กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386791en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20346-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectเครื่องชูรสen_US
dc.subjectผงชูรสen_US
dc.subjectวัตถุเจือปนในอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349pp_tpg.pdf302.81 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_abs.pdf200.44 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_con.pdf207.13 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch1.pdf125.58 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch2.pdf519.22 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch3.pdf167.24 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch4.pdf312.46 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch5.pdf123.15 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_bib.pdf152.26 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_app.pdf763.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.