Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20344
Title: Effect of edible bilayer films from sodium caseinate and fat on survival of immobilized bifidobacterium in tapioca starch beads = ผลของฟิมล์มเคลือบบริโภคได้ชนิดสองชั้นจากโซเดียมเคซีเนตและไขมันต่อการรอดชีวิตของ Bifidobacterium ตรึงรูปในเม็ดแป้งมันสำปะหลัง / Panida Rattanapitikorn
Authors: Panida Rattanapitikorn
Authors: Panida Rattanapitikorn
Keywords: Bifidobacterium;Edible bilayer films;Starch
Issue Date: 2005
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2005
Gov't Doc #: Th 633.68 P192E
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372963
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20344
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0205pr_tpg.pdf462.33 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_abs.pdf543.34 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_con.pdf717.04 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_ch1.pdf539.38 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_ch2.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open
food0205pr_ch3.pdf883.56 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_ch4.pdf15.77 MBAdobe PDFView/Open
food0205pr_ch5.pdf483.96 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_bib.pdf708.69 kBAdobe PDFView/Open
food0205pr_app.pdf617.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.