Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจำเนียร วงษ์โม้en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:49:59Z-
dc.date.available2014-09-18T04:49:59Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.11 จ215กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1299448en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19199-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectข้าวสาลีen_US
dc.subjectข้าวบาร์เลย์en_US
dc.subjectโบรอนen_US
dc.titleการเปรียบเทียบการตอบสนองต่อธาตุโบรอนในข้าวสาลีและข้าวบาร์เลย์ / จำเนียร วงษ์โม้en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0944jw_tpg.pdf65.93 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_abs.pdf215.32 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_con.pdf156.92 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch1.pdf68.14 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch2.pdf310.37 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch3.pdf93.98 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch4.pdf689.97 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch5.pdf138.55 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_ch6.pdf64.69 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_bib.pdf198.97 kBAdobe PDFView/Open
agro0944jw_app.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.