Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธิติ จันทรมินทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:49:37Z-
dc.date.available2014-09-18T04:49:37Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 636.4 ธ343ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1291912en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19168-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectสุกรen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.titleผลของอาหารข้นผสมน้ำต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพซากของสุกรรุ่นและสุกรขุน / ธิติ จันทรมินทร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1044tj_tpg.pdf78.74 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_abs.pdf113.49 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_con.pdf145.35 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch1.pdf88.48 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch2.pdf344.74 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch3.pdf186.36 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch4.pdf299.46 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch5.pdf109.33 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_ch6.pdf45.77 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_bib.pdf138.48 kBAdobe PDFView/Open
anim1044tj_app.pdf433.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.