Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18830
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเพชรดา อยู่สุขen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:34Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:34Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.govdocว 635.643 พ527ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1212273en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18830-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540en_US
dc.subjectพริกหวานen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.subjectแคลเซียมen_US
dc.titleผลของการใช้ความร้อนและสารละลายแคลเซียมต่ออาการสะท้านหนาวในพริกหวาน / เพชรดา อยู่สุขen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0940py_abs.pdf84.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.