Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์ วงศ์สาครen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:47:01Z-
dc.date.available2014-09-18T03:47:01Z-
dc.date.issued2528en_US
dc.identifier.govdocว 547.860465 พ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104343en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17486-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2528en_US
dc.subjectสีผสมอาหารen_US
dc.subjectขมิ้น -- การทดลองen_US
dc.subjectตัวทำละลายen_US
dc.titleการสกัดสีจากขมิ้นโดยใช้ระบบตัวทำละลายหมุนเวียน / พัชรินทร์ วงศ์สาครen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.