Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุเมธ สมณีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:44Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:44Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 633.1868 ส456กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504890en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7933-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าวกล้อง -- การผลิตen_US
dc.titleการผลิตและการเก็บรักษาข้าวกล้องดัดแปรเนื้อสัมผัส = Production and storage of texture modified brown rice / สุเมธ สมณีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354ss_tpg.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_abs.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_con.pdf3.28 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_ch1.pdf661.65 kBAdobe PDFView/Open
food0354ss_ch2.pdf7.04 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_ch3.pdf2.48 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_ch4.pdf27.06 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_ch5.pdf667.19 kBAdobe PDFView/Open
food0354ss_bib.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open
food0354ss_app.pdf14.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.