Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุวรรณี ชัยชนะen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 635.15 ส477กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1463811en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7916-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectผักกาดขาวปลีen_US
dc.subjectอาหาร -- คุณภาพen_US
dc.subjectกิมจิen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและความดันสูงยิ่ง = Improvement of Kimchi quality using pure starter cultures and ultra-high pressure / สุวรรณี ชัยชนะen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051sch_tpg.pdf517.78 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_abs.pdf501.42 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_con.pdf473.16 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch1.pdf468.02 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch2.pdf647.78 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch3.pdf497.91 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch4.pdf707.91 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch5.pdf468.38 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_bib.pdf517.94 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_app.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.