Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรรถนพ บุญญาคุณากรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 641.595936 อ177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462861en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7915-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำพริก -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleการยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงในระยะยาวด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่ง = Long term shelf life extension of Nam Prik Noom from Capsicum annuun L. var. Maeping using high pressure technique / อรรถนพ บุญญาคุณากรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951ab_tpg.pdf506.36 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_abs.pdf513.06 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_con.pdf519.02 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_ch1.pdf488.08 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_ch2.pdf664.48 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_ch3.pdf516.1 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_ch4.pdf774.65 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_ch5.pdf499.31 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_bib.pdf552.13 kBAdobe PDFView/Open
food0951ab_app.pdf893.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.