Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริจันทร์ รุ่งยิ้มen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:32Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:32Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 363.192 ศ173นen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449458en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7907-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectโรงพยาบาลพุทธชินราชen_US
dc.subjectระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมen_US
dc.subjectอาหาร -- มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.titleแนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้มen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0651sr_tpg.pdf996.25 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_abs.pdf464.7 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_con.pdf470.66 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch1.pdf490.28 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch2.pdf710.85 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch3.pdf521.76 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch4.pdf973.44 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch5.pdf515.44 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_bib.pdf513.6 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_app.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.