Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7894
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาพร สร้อยสมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 663.64 ว362ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424912en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7894-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectน้ำนมข้าวโพดen_US
dc.subjectการทำไร้เชื้อen_US
dc.titleผลของการพาสเจอไรซ์ต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of pasteurization on quality changes of corn milk / วิภาพร สร้อยสมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450ws_tpg.pdf187.82 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_abs.pdf194.75 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_con.pdf225.54 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch1.pdf192.31 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch2.pdf849.43 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch3.pdf250.27 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch4.pdf610.72 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch5.pdf185.08 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_bib.pdf232.67 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_app.pdf810.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.