Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7888
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกิตติคุณ ตอพลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:23Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.80443 ก344ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423916en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7888-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectละมุดแผ่นen_US
dc.subjectผลไม้ -- การแปรรูปen_US
dc.subjectละมุด -- การอบแห้งen_US
dc.titleผลของสภวะการอบแห้ง ส่วนผสม และสายพันธุ์ต่อคุณภาพของละมุดแผ่น = Effects of drying conditions, ingredents and varieties on qualities of Sapodilla leathers / กิตติคุณ ตอพลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950kt_tpg.pdf532.45 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_abs.pdf459.58 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_con.pdf459.65 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch1.pdf479.45 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch2.pdf620.38 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch3.pdf502.63 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch4.pdf616.88 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch5.pdf467.01 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_bib.pdf510.24 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_app.pdf632.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.