Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยูถิกา สร้อยระย้าen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:21Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:21Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ย414ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421475en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7883-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectชาen_US
dc.subjectคาเทรินen_US
dc.subjectโพลีฟีนอลen_US
dc.titleผลของกระบวนการผลิตต่อปริมาณคาเทชินและโพลีฟีนอลในชาอู่หลง = Effect of processing on contents of catechins and polyphenol in Oolong Tea / ยูถิกา สร้อยระย้าen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1150us_tpg.pdf589.45 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_abs.pdf462.35 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_con.pdf484.06 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_ch1.pdf471.52 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_ch2.pdf693.55 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_ch3.pdf589.03 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_ch4.pdf586.19 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_ch5.pdf463.15 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_bib.pdf484.34 kBAdobe PDFView/Open
food1150us_app.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.