Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7869
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:14Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:14Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664 ร5711ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400486en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7869-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectน้ำฝรั่งen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.subjectความดันen_US
dc.titleผลของเทคนิคความร้อนและความดันสูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาน้ำฝรั่งแปรรูป = Effects of thermal and high pressure techniques on the quality and shelf-life of processed guava juice / เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349rpp_tpg.pdf438.69 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_abs.pdf212.65 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_con.pdf222.44 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch1.pdf127.74 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch2.pdf607.1 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch3.pdf136.51 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch4.pdf593.67 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch5.pdf109.65 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_bib.pdf142.66 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_app.pdf515.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.