Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรรณิการ์ แสงสร้อยen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:13Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:13Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 663.5 ก177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386799en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7865-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectสาโทen_US
dc.subjectสุราพื้นเมืองen_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์en_US
dc.subjectลำไยอบแห้งen_US
dc.titleผลของสายพันธุ์ข้าวแหล่งผลิตลูกแป้ง และปริมาณลำไยอบแห้งต่อคุณภาพของสาโทผสมลำไยอบแห้ง = Effects of rice varieties, luk-paeng sources and dried Longan quantities on the dried Longan blended rice wine (Sato) quality / กรรณิการ์ แสงสร้อยen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0449ks_tpg.pdf551.87 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_abs.pdf131.55 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_con.pdf286.44 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_ch1.pdf131.56 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_ch2.pdf238.76 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_ch3.pdf119.1 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_ch4.pdf258.98 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_ch5.pdf100.71 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_bib.pdf146.77 kBAdobe PDFView/Open
food0449ks_app.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.