Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-56 of 56 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์สหัสชา น้ำทิพย์
2554การผลิตและการเก็บรักษาข้าวกล้องดัดแปรเนื้อสัมผัส = Production and storage of texture modified brown rice / สุเมธ สมณีสุเมธ สมณี
2555ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์ศุภนิช สิทธิบุศย์
2552การใช้เทคนิค Inductively coupled plasma - mass spectrometry (ICP - MS) ในการวิเคราะห์ปริมาณโลหะหนักในชาเขียวและดินที่ปลูกในจังหวัดเชียงใหม่และเชียงราย = The use of inductively coupled olasma - mass spectrometry technique detection of heavy matals in green tea and growing soil in Chiang Mai and Chiang Rai provinces / ปานจรีย์ อินทราวุธปานจรีย์ อินทราวุธ
2551กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตรสุปรียา ชาญชัยสมจิตร
2553คุณภาพของน้ำพริกหนุ่มที่จำหน่ายในตลาดอำเภอเมืองเชียงใหม่ พ.ศ.2551 = Quality of green chili paste (Nam Phrik Noom) in Mueang Chiang Mai District Local Markets in 2008 / สินาภรณ์ แก้วชื่นชัยสินาภรณ์ แก้วชื่นชัย