Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 21 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2541
การทำให้บริสุทธิ์และการหาลักษณะเฉพาะของเอนไซม์โปรติเอสนอกเซลล์ ที่ผลิตโดยเทอร์โมฟิลิคแบคทีเรียสายพันธุ์ ทีแอลเอส 33 / ศุภโชค สินไชยกุล
ศุภโชค สินไชยกุล
2545
การเปลี่ยนแปลงคุณภาพและกิจกรรมของเอนไซม์โพลีกาแลคตูโรเนสในสตรอเบอรี่ก่อนการเก็บเกี่ยว / ภักดี ภักดีจันทร์
ภักดี ภักดีจันทร์
2545
การเปลี่ยนสีโดยเอนไซม์ของกล้วยอบด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์ / พรประภา วงศ์ฝั้น
พรประภา วงศ์ฝั้น
2546
การเก็บรักษาน้ำนมดิบโดยระบบเอนไซม์แลคโตเปอร์ออกซิเดส = Preservation of raw milk by Lactoperoxidase system / เกตุการ ดาจันทา
เกตุการ ดาจันทา
2548
ผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหง
ชุลีพร คำแหง
2547
ผลของไฟเตสต่อการย่อยได้ของฟอสฟอรัสในสุกรระยะรุ่น = Effect of phytase on phosphorus digestibility in growing pigs / ยุทธการ มณีเทศ
ยุทธการ มณีเทศ
2544
การคัดเลือกสายพันธุ์ Aspergillus เพื่อผลิตไฮโดรเลสบางชนิดจากการหมักกากมัสตาร์ด / กฤช ตรองจิตต์
กฤช ตรองจิตต์
2544
การเตรียมและการตรึงไธออลโปรติเอสจากยางมะละกอพันธุ์พื้นเมือง / ปัฐมาวดี ทะนันชัย
ปัฐมาวดี ทะนันชัย
2544
การเพิ่มจำนวนยีนของเอนไชม์โปรติเอสนอกเซลล์จากเทอร์โมฟิลิคแบคทีเรียสายพันธุ์ ทีแอลเอส 33 / ธรรมรัตน์ ก้าวสมบัติ
ธรรมรัตน์ ก้าวสมบัติ
2549
การศึกษาคุณสมบัติของเอนไซม์โปรติเอสและเอนไซม์เบต้า-เอ็น-อะเซทิลกลูโคซามินิเดสที่ผลิตจากเชื้อก่อโรคชอล์คบรูด = Characterization of protease and ฿-N-acetylglucosaminidase produced from chalkbrood pathogen / ธีระยุทธ เตียนธนา
ธีระยุทธ เตียนธนา
Discover
Author
1
กฤช ตรองจิตต์
1
กัญญา ปรีชาศุทธิ์
1
จิราพร นาวารักษ์
1
จุฑาธัญ ครุธดิลกานันท์
1
ชุลีพร คำแหง
1
ธรรมรัตน์ ก้าวสมบัติ
1
ธีระยุทธ เตียนธนา
1
นฤมล นะธรรมโม
1
นลิน วงศ์ขัตติยะ
1
ปัฐมาวดี ทะนันชัย
.
next >
Subject
6
แบคทีเรีย
4
โปรติเอส
2
กากมัสตาร์ด
2
มัสตาร์ด
2
อะไมเลส
2
เชื้อรา
2
เซลลูโลส
1
กล้วยอบ
1
ข้าวมอลท์
1
ข้าวสาลี -- เมล็ดพันธุ์
.
next >
Date issued
1
2549
1
2548
1
2547
1
2546
4
2545
7
2544
2
2542
2
2541
2
2540