Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNang, Lay Nyoen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T06:29:04Z-
dc.date.available2014-09-19T06:29:04Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh/N 579 N178Men_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470013en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35828-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University and Freie Universitat Berlin, 2009en_US
dc.subjectMicroorganismsen_US
dc.subjectDucksen_US
dc.subjectVeterinary public healthen_US
dc.titleThe Microbiological quality of slaughtered ducks from a local slaughterhouse in Chiang Mai, Thailand = คุณภาพด้านจุลินทรีย์ในซากเป็ดจากโรงฆ่าเป็ดในท้องที่เมืองเชียงใหม่ ประเทศไทยen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:VET: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.