Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมนตรา ศรีษะแย้มen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:17Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:17Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 595.799 ม154สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478667en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28483-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectน้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.subjectสารยับยั้งen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.subjectออกซิเดชั่นen_US
dc.titleสมบัติต้านเชื้อจุลินทรีย์และการต้านออกซิเดชันของน้ำผึ้งจากผึ้งพันธุ์ = Antimicrobial and Antioxidant Properties of Honey from Apis mellifera / มนตรา ศรีษะแย้มen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biot0253ms_tpg.pdf532.04 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_abs.pdf451.91 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_con.pdf446.9 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch1.pdf444.93 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch2.pdf506.96 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch3.pdf489.03 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch4.pdf605.71 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch5.pdf491.83 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_ch6.pdf439.62 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_bib.pdf463.75 kBAdobe PDFView/Open
biot0253ms_app.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.