Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKraisri Pisithkulen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:15Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:15Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 641.3318 K89Pen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472147en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28479-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectRice -- field experimentsen_US
dc.subjectPostharvest technologyen_US
dc.titlePhysico-chemical properties and cooking quality of freshly harvested paddy cv. Khao Dawk Mali 105 as affected by accelerated aging factors = สมบัติทางเคมีกายภาพและคุณภาพการหุงต้มของข้าวใหม่พันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 เมื่อถูกทำให้เก่าด้วยปัจจัยการเร่งอายุ / Kraisri Pisithkulen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0209kp_tpg.pdf552.69 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_abs.pdf527.74 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_con.pdf483.98 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch1.pdf420.33 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch2.pdf533.54 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch3.pdf508.82 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch4.pdf518.86 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch5.pdf507.57 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch6.pdf592.32 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch7.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open
post0209kp_ch8.pdf421.25 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_bib.pdf433.48 kBAdobe PDFView/Open
post0209kp_app.pdf477.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.