Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประสิทธิ์ แก่นแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:52Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:52Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 664.823 ป17118ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386713en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28444-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไยอบแห้งen_US
dc.subjectออกซิเจนen_US
dc.titleผลของออกซิเจนและวอเตอร์แอคทิวิตี้ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้งระหว่างการเก็บรักษา = Effects of exygen and water activity on quality of dried longan flesh duning storage / ประสิทธิ์ แก่นแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1048pk_tpg.pdf435.99 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_abs.pdf255.93 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_con.pdf286.73 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch1.pdf158.29 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch2.pdf514.19 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch3.pdf301.86 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch4.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch5.pdf159.16 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_bib.pdf166.55 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_app.pdf262.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.