Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบวรศักดิ์ คำมูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:21Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:21Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 635.52 บ177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326269en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28390-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectผักกาดหอมen_US
dc.subjectน้ำร้อนen_US
dc.titleผลของการจุ่มน้ำร้อนต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อหั่นชิ้น / บวรศักดิ์ คำมูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1045bk_tpg.pdf87.94 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_abs.pdf121.26 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_con.pdf216.11 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch1.pdf64.41 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch2.pdf481.38 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch3.pdf330.88 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch4.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
post1045bk_ch5.pdf59.02 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_bib.pdf197.04 kBAdobe PDFView/Open
post1045bk_app.pdf160.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.