Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28322
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บุญส่ง กุณกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:46:36Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:46:36Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.804714 บ438อ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1271539 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28322 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่แช่แข็ง | en_US |
dc.title | อิทธิพลของระยะความแก่ต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีของผลลิ้นจี่แช่แข็ง / บุญส่ง กุณกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0343bk_tpg.pdf | 69.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_abs.pdf | 91.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_con.pdf | 227.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch1.pdf | 79.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch2.pdf | 500.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch3.pdf | 385.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch4.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch5.pdf | 702.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_ch6.pdf | 55.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_bib.pdf | 232.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0343bk_app.pdf | 647.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.