Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบุญส่ง กุณกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:36Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:36Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 664.804714 บ438อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1271539en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28322-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectลิ้นจี่แช่แข็งen_US
dc.titleอิทธิพลของระยะความแก่ต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีของผลลิ้นจี่แช่แข็ง / บุญส่ง กุณกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0343bk_tpg.pdf69.56 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_abs.pdf91.64 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_con.pdf227.5 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch1.pdf79.43 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch2.pdf500.07 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch3.pdf385.46 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch4.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch5.pdf702.75 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_ch6.pdf55.28 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_bib.pdf232.47 kBAdobe PDFView/Open
post0343bk_app.pdf647.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.