Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฤภพ ยิ้มพงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:06:25Z-
dc.date.available2014-09-18T09:06:25Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ฤ166กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412611en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26821-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectการอบแห้งผลไม้en_US
dc.titleการอบแห้งลำไยแบบไม่ต่อเนื่องโดยวิธีเป่าด้วยอากาศแวดล้อม = Intermitten drying of longan by using ambient aeration / ฤภพ ยิ้มพงษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.