Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/21877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปริญญา จันทร์ต๊ะแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T07:26:54Z-
dc.date.available2014-09-18T07:26:54Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 338.174714 ป173คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1321892en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/21877-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectลำไยอบแห้ง -- ราคาen_US
dc.subjectลำไยอบแห้ง -- คุณภาพen_US
dc.titleความสัมพันธ์ระหว่างราคากับคุณภาพของลำไยอบแห้ง / ปริญญา จันทร์ต๊ะแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ECON: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
econ0546pj_tpg.pdf82.3 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_abs.pdf113.98 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_con.pdf115.88 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_ch1.pdf261.33 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_ch2.pdf439.89 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_ch3.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_ch4.pdf373.42 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_ch5.pdf282.46 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_bib.pdf147.01 kBAdobe PDFView/Open
econ0546pj_app.pdf60.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.