Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20450
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุชาดา นกเถื่อนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:05Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:05Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.8654 ส422กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505132en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20450-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectคุกกี้en_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาคุกกี้แป้งข้าวเจ้าที่ลดค่าดัชนีน้ำตาลด้วยสารทดแทนความหวานและเส้นใยอาหารจากเปลือกชั้นในของผลส้มโอ = Development of rice flour cookie with reduced glycemic index using sugar substittutes and dietary fiber from pomelo albedo / สุชาดา นกเถื่อนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip20354sn_tpg.pdf235.6 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_abs.pdf179.63 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_con.pdf183.37 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_ch1.pdf173.99 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_ch2.pdf560.9 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_ch3.pdf270.52 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_ch4.pdf398.4 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_ch5.pdf173.06 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_bib.pdf237.74 kBAdobe PDFView/Open
agip20354sn_app.pdf387.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.