Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20441
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอุทุมพร สุระยศen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:00Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:00Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 633.187 อ444กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1499260en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20441-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวก่ำกล้องงอกen_US
dc.subjectน้ำหมัก -- การผลิตen_US
dc.titleกระบวนการผลิตน้ำหมักจากข้าวก่ำกล้องงอก = Processing of fermented germinated purple rice wort / อุทุมพร สุระยศen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354us_tpg.pdf590.12 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_abs.pdf529.39 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_con.pdf493.76 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_ch1.pdf539.39 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_ch2.pdf916.7 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_ch3.pdf569.03 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_ch4.pdf836.84 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_ch5.pdf492.98 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_bib.pdf634.3 kBAdobe PDFView/Open
food0354us_app.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.