Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมฤกษ์ วีระกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:55Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:55Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 664.842 ส169กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490673en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20432-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectหม่อน -- การแปรรูปen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.titleกระบวนการผลิตที่เหมาะสมของน้ำหม่อนสกัดเข้มข้นเสริมเกสรดอกไม่จากผึ้ง = Optimal processing of concentrated Mulberry juice extract fortified with bee pollen / สมฤกษ์ วีระกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1053sw_tpg.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_abs.pdf557.29 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_con.pdf641.83 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch1.pdf565.14 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch3.pdf927.1 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch4.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch5.pdf507.21 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_bib.pdf711.99 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_app.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.