Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภัทรพร วีระชาติen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:49Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:49Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 660.28426 ภ114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480826en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20422-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectอาหาร -- การทำแห้งen_US
dc.subjectแก้วมังกรen_US
dc.subjectกระบวนการออสโมติกen_US
dc.subjectผลไม้ -- การอบแห้งen_US
dc.titleการทำแห้งแก้วมังกรด้วยกระบวนการออสโมติกดีไฮเดรชันร่วมกับการทำแห้งด้วยลมร้อน = Drying of Dragon fruit by combined osmotic dehydration - hot air process / ภัทรพร วีระชาติen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo0353pw_tpg.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_abs.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_con.pdf6.75 MBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_ch1.pdf572 kBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_ch2.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_ch3.pdf674.25 kBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_ch4.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_ch5.pdf499.03 kBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_bib.pdf796.77 kBAdobe PDFView/Open
enfo0353pw_app.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.