Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPronprapha Wongfhunen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:43Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:43Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 614.48 P965Cen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470011en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20411-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectSterilizationen_US
dc.titleComparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha Wongfhunen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952pw_tpg.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
food0952pw_abs.pdf525.21 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_con.pdf521.45 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch1.pdf421.39 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch2.pdf753.32 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch3.pdf574.61 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch4.pdf798.6 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch5.pdf448.44 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_bib.pdf715.97 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_app.pdf820.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.