Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20400
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJukkrit Wungrathen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:37Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:37Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 641.371476 J93Pen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465963en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20400-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School Chiangmai university, 2009en_US
dc.subjectYogurten_US
dc.subjectYogurt industryen_US
dc.titleProduction of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents = การผลิตโยเกิร์ตน้ำนมแพะผสมน้ำนมวัวที่มีการเติมแบคทีเรียโพรไบโอติคและผลของการบริโภคต่อการผลิตอิมมูโน โกลบูลินเอ (IgA) ในวัยรุ่นที่มีสุขภาพดี / Jukkrit Wungrathen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0309jw_tpg.pdf545.21 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_abs.pdf492.11 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_con.pdf859.59 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_ch1.pdf525.01 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_ch2.pdf784.74 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_ch3.pdf602.4 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_ch4.pdf532.2 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_ch5.pdf418.23 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_bib.pdf521.83 kBAdobe PDFView/Open
food0309jw_app.pdf463.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.