Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนทรี สมแสงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:19Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:19Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ส454กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421442en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20368-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์กวางเจาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- สีen_US
dc.subjectความดันen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.titleการเปรียบเทียบการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ (พันธุ์กวางเจา) ที่ถนอม ด้วยความดันสูงยิ่งและความร้อน = Comparison of colour change of Lychee (Lichi chinensis Sonn. (cv. Guang Jao)) preserved by ultra high pressure and heat treatments / สุนทรี สมแสงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950ss_tpg.pdf520.8 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_abs.pdf506.09 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_con.pdf493.73 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_ch1.pdf482.26 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_ch2.pdf954.84 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_ch3.pdf512.88 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_ch4.pdf784.32 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_ch5.pdf462.95 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_bib.pdf492.87 kBAdobe PDFView/Open
food0950ss_app.pdf558.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.