Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกศินี อุปลศิลป์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:08Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:08Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 637.1476 ก583กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1392191en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20351-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectไบไฟโดแบคทีเรียen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์นมen_US
dc.subjectโยเกิร์ตข้าวกล้องen_US
dc.titleการเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในผลิตภัณฑ์จากโยเกิร์ตข้าวกล้องและสภาวะเลียนแบบระบบย่อยอาหาร = Survival of bifidobacterium longum in fermented brown rice products and simulated gastrointestinal conditions / เกศินี อุปลศิลป์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1049ku_tpg.pdf186.92 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_abs.pdf204.58 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_con.pdf228.36 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_ch1.pdf238.96 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_ch2.pdf707.34 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_ch3.pdf417 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_ch4.pdf20.9 MBAdobe PDFView/Open
food1049ku_ch5.pdf217.45 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_bib.pdf340.16 kBAdobe PDFView/Open
food1049ku_app.pdf658.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.