Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชลดา เอี่ยมสอาดen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:58Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:58Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 641.38 ช174สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356422en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20334-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectน้ำผึ้งen_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารen_US
dc.titleสมบัติของน้ำผึ้งในการยับยั้งจุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเสื่อมเสีย / ชลดา เอี่ยมสอาดen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047ce_tpg.pdf453.39 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_abs.pdf480.03 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_con.pdf661.8 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch1.pdf519.89 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch3.pdf664.61 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch4.pdf15.04 MBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch5.pdf504 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_bib.pdf526.07 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_app.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.