Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชลดา เอี่ยมสอาด | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:58Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:58Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.38 ช174ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356422 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20334 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | น้ำผึ้ง | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | en_US |
dc.title | สมบัติของน้ำผึ้งในการยับยั้งจุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเสื่อมเสีย / ชลดา เอี่ยมสอาด | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047ce_tpg.pdf | 453.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_abs.pdf | 480.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_con.pdf | 661.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_ch1.pdf | 519.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_ch2.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_ch3.pdf | 664.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_ch4.pdf | 15.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_ch5.pdf | 504 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_bib.pdf | 526.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047ce_app.pdf | 3.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.