Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดรุณี มูลโรจน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:44Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:44Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.82 ด174กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301831en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20315-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.subjectลิ้นจี่กระป๋องen_US
dc.titleกระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อนและอายุการเก็บรักษาของเนื้อลิ้นจี่ชิ้นแตกและตีป่นบรรจุกระป๋อง / ดรุณี มูลโรจน์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345dm_tpg.pdf73.17 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_abs.pdf95.22 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_con.pdf342.01 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch1.pdf93.39 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch3.pdf312.4 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch4.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch5.pdf138.19 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_bib.pdf170.91 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_app.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.